Relighting

Relighting van het justitiepaleis van Bergen

Dit werkelijke lichtliftings project biedt een radicale verbetering van de lichtsfeer, terwijl het energieverbruik drastisch vermindert wordt.

Dit resultaat kon behaald worden dankzij de integratie van nieuwe verlichtingssystemen in de architectuurelementen, zoals het toevoegen van een indirecte en directe verlichting op de grote decoratieve suspensie in de audientie zaal van de rotonde… Het nieuwe lichtontwerp steunt op het gebruik van LED projectors met een hoge efficientie en een vereenvoudiging van de verlichtingsautomatisering.

Voortaan, genieten alle zalen van het Justitiepaleis van Bergen van een harmonieuse en comfortabele lichtsfeer.

 

Capture_gravenhof
Previous post

Lichtstudie dienst

Jabbeke_5
Next post

Relighting van de civiele veiligheid in Jabbeke in Libramont